NU TIJDELIJK 40% korting

Professionele Portfolio Website

In 3 simpele stappen ondersteunen we jou met het maken van je website. Maak gebruik van onze Nomad Design Online Starter Stylesheets, vul ze met jouw kunstwerken, foto’s, tekst en gegevens en ga vandaag nog van start!

1. Kies je ontwerp

Starter templates
0 +

Met onze Premium Software en Plugin Package maak je snel een professionele website zonder zelf dure programma’s te hoeven aanschaffen of samenvoegen. Zo werk je met Nomad Design Online starter Stylesheets en Elementor Pro aan jouw succes online. We sturen je een selectie om uit te kiezen, op maat van jouw wensen. 

2. Vul met jouw content

Daarna is het tijd voor jou om de website te vullen met je kunstwerken, foto’s, teksten en gegevens, zodat jouw product of dienst in de wereld komt. Standaard wordt je pagina geleverd met stockphotos en lorem ipsum. We kunnen je een handleiding bieden voor het vullen, of dit voor je doen tegen een meerprijs.

3. Start je online avontuur!

Je maandelijkse eco-friendly hosting, e-mail accounts en WordPress installatie regelen wij. Ondersteuning nodig door middel van grafisch ontwerp, SEO, het synchroniseren van je e-mail accounts of onze opstart coach? Laat het ons weten. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Email

Via deze link krijgen de eerste 10 aanmeldingen een korting van maar liefst 40%! Prijs is op basis van one-page website en inclusief maandelijks webhosting- en onderhoudspakket van HostTree (looptijd: minimaal 1 jaar). De prestaties en ranking van je website ligt buiten de verantwoordelijkheid van Nomad Design Online en hiervoor zijn uitgebreidere pakketten te bestellen. Op al onze producten en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Portfoliosites.nl is een onderdeel van Nomad Design Online.

Scroll naar boven