Mijn Account

Het inloggen op je account is een belangrijke stap om toegang te krijgen tot persoonlijke informatie en functies. Het is belangrijk om deze gegevens veilig te bewaren en niet te delen met anderen. Controleer altijd de authenticiteit van de website voordat je je gegevens invoert. Het is altijd een goed idee om sterke en unieke wachtwoorden te gebruiken om je account te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

JOUW CURSUSSEN

Bekijk hier waar je staat in dit online avontuur. Ondersteuning nodig? Neem contact op!

Start nu

Introductie en zelfbewustzijn

Ok, we beginnen bij het begin. Wie ben je, wat wil je, wat heb je te bieden en hoe zetten we dat online neer? Ondernemen betekent bewustzijn van jezelf en anderen, zelf- en mensenkennis.

Start nu

Het vinden van een winstgevend idee

Eén van de belangrijkste onderdelen van je onderneming is dat wat je gaat verkopen. Is het een dienst die je levert of een product? En hoe genereer je winst zodat je bedrijf voort kan bestaan in de toekomst?

Start nu

Het beheren van je online bedrijf en persoonlijke groei

Hoe gaat het in z'n werk, een online bedrijf en wat is er precies voor nodig om aan de slag te gaan? In deze les ontdekken we samen hoe je onderneming en het groeien daarvan, synchroon loopt met je leven.

Start nu

Marketing en promotie met zelfvertrouwen

Hierin leer je wat online marketing is, hoe je dit zelf kunt doen of laten uitbesteden en waarom het zo belangrijk is. Als eerst gaan we aan je zelfvertrouwen werken, zodat je zelfverzekerd de wereld in kunt.

Start nu

Het bouwen van je online aanwezigheid en zelfpresentatie

Hoe initieer je je online aanwezigheid en verbeter je die in de loop van de tijd? Hier starten we met je website, voor een online visitekaartje en de presentatie van je onderneming naar de buitenwereld.

Start nu

Het opstellen van een businessplan en persoonlijke doelen.

Nadat je hebt nagedacht over de presentatie van je bedrijf kunnen we nu kijken naar je businessplan; hoe breng je het aan de man en hoe financier je dat als startende ondernemer?

Nomad Design Online Webdesign Stylesheets

MAAK JOUW ONE-Page WEBSITE

In 3 simpele stappen ondersteunen we jou met het maken van je website. Maak gebruik van onze Nomad Design Online Stylesheets, vul ze met jouw afbeeldingen, tekst en gegevens en ga vandaag nog van start!

Scroll naar boven