Over ons

Welkom bij onze cursus online ondernemen! Wij zijn een team van ervaren professionals uit de wereld van e-commerce. Als digital nomads doen we onze ervaring op on-the-road. Meetings gaan vrijwel altijd via video, dit bevalt onze klanten goed!

Lies Geven - Founder & CMO
Reinoud Smelt - Ontwikkelaar

Ons verhaal

Een team van meerdere ZZP-ers, coaches, web-experts en digital nomads met meer dan 11 jaar ervaring in het bouwen van websites, grafisch ontwerp en marketing om bedrijven te helpen online te groeien. We hebben zelf de kans gekregen ons te ontwikkelen als online ondernemer en reizigers. Deze kans doorgeven is van groot belang.

Wij zijn er om jongeren te helpen slagen en je dromen te verwezenlijken. Doe mee met onze cursus en begin je online ondernemingsavontuur vandaag nog!

Nomad Design Online digital nomads on the road

Nomad Design Online

START JE ONLINE AVONTUUR!

Missie

Het is onze missie jonge ondernemers op weg te helpen in het online avontuur, zoals wij zelf deze kans hebben gekregen. Daarbij willen we zelfbewustzijn en milieubewustzijn meenemen in het ondernemersverhaal. Omdat we geloven dat jongeren de toekomst zijn, en de bedrijven die zij oprichten bepalen welke kant de wereld op zal gaan.

Visie

Onze visie is: de wereld nét wat mooier achterlaten dan we haar aantroffen. Met persoonlijke aandacht voor jou als klant om jouw visie de wereld in te helpen. En met liefde voor de natuur. Graag willen we uitnodigen tot gesprek over hoe we online business bewuster en milieuvriendelijker kunnen maken. En jonge ondernemers en reizigers ondersteunen in de dappere stappen naar online ondernemen.

Diensten die we leveren

Wij leveren websites, webshops, boekingsystemen, duurzamere webhosting, SEO, content- en copywriting. Grafisch ontwerp als huisstijlen, logo's, e-books, webdesign, social media uitingen en brochures.

Onze samenwerkingen en coaches

30+

Websites

7+

Landen

33+

Partners

3+

Coaches

Coach

Ervaren instructeurs zijn professionals met de juiste vaardigheden en expertise om studenten op de best mogelijke manier te begeleiden.

Lies Geven

Coach en programma ontwikkelaar, schrijver e-Books en e-Learning, webdesigner en online ondernemer.

Reinoud Smelt

Startende ondernemer en deelnemer aan ons programma. Met Rein Design hebben we een speciale samenwerking die geïnspireerd heeft tot dit e-Learning programma.

Scroll naar boven