Heb je hulp nodig?

We helpen graag. Laat ons weten waarbij we kunnen assisteren. Ons team staat voor je klaar voor technische, persoonlijke en ondernemingsgerichte vragen. Voor cursisten, begeleiders, organisaties en scholen. Deel ook met mede-cursisten in de Skill Share Square!

Contact Nomad Design Hangout

Bericht ons doordeweeks

tussen 10:00 - 18:00 op

+31 649231336

Hoofdkantoor

Online en in Den Haag

Mail ons

info@nomaddesignonline.nl

Neem contact op via de live chat hieronder!

Contact met mede-cursisten

Wekelijkse coaching

Gezamelijk in je groep krijg je elke week een live evaluatie en meeting. Zodat je elkaar leert kennen en blijft stimuleren.

SKILL SHARE SQUARE

Vraag je mede-cursisten om ondersteuning in je account portaal. Ruil het maken van jouw logo bijvoorbeeld voor een andere dienst of product van andere jonge ondernemers.

WhatApp groep

Neem deel aan de gezamenlijke WhatsApp groep om op de hoogte te blijven en je korte vragen direct te kunnen stellen.

Veel Gestelde Vragen

Uiteraard is iedereen welkom deel te nemen. We richten deze eerste cursus op jongeren tussen 18 en 25, maar het is geschikt voor elke beginnende ondernemer van elke leeftijd. 

Ja! Stuur ons een berichtje om de voorwaarden te bespreken. We willen je zeker stimuleren de cursus aan te raden bij je vrienden. Ook omdat dit goed is voor jou, om gelijkgestemden om je heen te hebben die je stimuleren.

Zeker. In je eigen portaal zie je je vooruitgang, quiz uitslagen, contacten enzovoort.

Dit kan natuurlijk gebeuren, al zullen we je stimuleren om door te gaan. Mede om je motivatie hoog te houden hebben we onze coaches die je begeleiden. Vroegtijdig afhaken is iets wat we zelf ook ooit deden, en nog steeds spijt van hebben omdat het een achterstand heeft gecreëerd. We hadden veel eerder daar kunnen zijn waar we nu zijn, als we op het begin nog meer hadden doorgezet. 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen?

Scroll naar boven